សាច់មាន់កាត់ជាដុំៗ ៤០០ក្រាម, គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ជាបញ្ឆិត ៣ដើម, ស្លឹកក្រូចសើចហាន់ឲ្យល្អិត ៥សន្លឹក, ម្ទេសដៃនាងហាន់ជាបញ្ឆិត ៤-៥គ្រាប់, គល់ខ្ទឹមកាត់ជាកង់ៗ ២ដើម, ខ្ទឹមសពុះជាពីរ ១០០ក្រាម, ស្លឹកម្រះព្រៅ ១០០ក្រាម, សណ្តែកដីបុកកុំឲ្យម៉ត់ពេក ៣០០ក្រាម និងប្រេងឆា។
2. វិធីធ្វើ
មាន់ពន្លះយកឆ្អឹងចេញកាត់ជាដុំៗប៉ុនមេដៃប្រឡាក់គ្រឿង ហើយយកទៅបំពងខ្លាញ់ឲ្យស្រពាប់បន្តិចមុននឹងយកទៅឆា។
យកខ្ទះចាក់ប្រេងឆាឲ្យក្តៅ ដាក់បំពងខ្ទឹមសឲ្យឈ្ងុយ ហើយឆាគល់ស្លឹកគ្រៃ សណ្តែកដី ក្រួចសើច ម្ទេស ទើបចាក់សាច់មាន់ចូល បង់គ្រឿង ឆាត្រឡប់ចុះត្រឡប់ឡើង ឲ្យស្ងួតទើបដាក់ស្លឹកម្រះព្រៅ គល់ខ្ទឹមចូលជាការស្រេច៕
Like the Post? Share with your Friends:-
0 comments:
POST A COMMENT