-ខ្ទឹមបារាំងកាត់ជាដុំៗ ១០០ក្រាម ខ្ទឹមសកាត់ជា២ ១០០ក្រាម ម្ទេសហាវ៉ៃ កាត់ជាដុំៗ
១០០ក្រាម ម្នាស់កាត់ជាដុំៗ ១០០ក្រាម ស្នៀតពោតកាត់ជាដុំៗ ១០០ក្រាម ការ៉ុតហាន់
ជាចំណិត ១០០ក្រាម
-ផ្កាខាត់ណា បៃតងកាត់ជាដុំៗ ១០០ក្រាម បន្លែអាចជ្រើសរើសតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត
ប្រេងខ្យង ប្រេងឆា
វិធីធ្វើ
យកខ្ទះចាក់ប្រេងឆាឲ្យក្តៅ ដាក់បំពងខ្ទឹមសឲ្យឈ្ងុយ រួចដាក់បន្លែទាំងអស់ដែលស្រុះរួចចូលព្រមគ្នា បន្ទាប់មកដាក់ស្ករសបន្តិច ប្រេងខ្យង ឆារពីបីត្រឡប់ឲ្យឆ្អិនល្មម កុំឲ្យរលួយ
ពេក តុកឲ្យនៅស្រួយបន្តិច ភ្លក់មើលឲ្យល្មមជាការស្រេច។
រូបមន្តបន្ថែម
ខ្ទឹមបារាំង ម្ទេសហាវ៉ៃ ម្នាស់ ស្នៀតពោត ការ៉ុត ផ្កាខាត់ណាបៃតង យកមកស្រុះទឹកក្តៅឲ្យ
ឆ្អិនបន្តិច ដាក់ត្រាំទឹកត្រជាក់ រួចស្រង់ឲ្យស្ងួតទឹកដើម្បីឲ្យបន្លែមើលទៅស្រស់៕
Like the Post? Share with your Friends:-
0 comments:
POST A COMMENT