ម្ស៉ៅស៊ុបពងមាន់លាយជាមួយសារាយ ២ កញ្ចប់, ហាន់មើមការ៉ុតតូចៗកន្លះចានចង្កឹះ, ផ្សិតក្រអូបស្រស់ (ហាន់ជាចំណិតតាមទទឹងផ្កា) កន្លះចានចង្កឹះ, ហាន់តៅហ៊ូទន់ជាដុំតូចៗ ១ ចានចង្កឹះ, សាច់ក្តាមស្ងោរឆ្អិន ១ ចានចង្កឹះ, ច្រៀកដើមខ្ទឹមជាច ម្រៀកតូចៗ ២ ស្លាបព្រា, ម្ស៉ៅពោតលាយទឹក ១ ស្លាបព្រាបាយ, ម្រេចម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួច, ជីវ៉ាន់ស៊ុយសម្រាប់រោយមុខលើ។
១-ដាំទឹកឲ្យពុះ បង់ម្ស៉ៅស៊ុបពងមាន់លាយសារាយ បន្ទាប់មកដាក់បញ្ចូលមើមការ៉ុត, ផ្សិតក្រអូបស្រស់, តៅហ៊ូ និង សាច់ក្តាម ហើយរង់ចាំរហូតដល់ទឹកពុះ ទើបដាក់ម្ស៉ៅពោតលាយទឹកកូរឲ្យរលាយចូលគ្នាឲ្យសព្វល្អ រោយចម្រៀកដើមខ្ទឹម បិទភ្លើងរួចលើកចុះ។
២-ដួសស៊ុបដាក់ចាន រោយម្រេចម៉ដ្ឋ តុបតែងមុខលើដោយជីវ៉ាន់ស៊ុយ បន្តិចបន្តួច ទុកជាការស្រេច៕
Like the Post? Share with your Friends:-
0 comments:
POST A COMMENT